Πάτρα: Αισιόδοξα μηνύματα για απόλυτη αποκατάσταση της υγείας του 6χρονου Φώτη

Πάτρα: Αισιόδοξα μηνύματα για απόλυτη αποκατάσταση της υγείας του 6χρονου Φώτη

Τι είπε για την εξέλιξή του ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον 6χρονο Φώτη, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε επάνω του ένα μονοθέσιο καρτ σε αγώνες επίδειξης στην Πάτρα, ο οποίος αποσωληνώθηκε με επιτυχία χθες και σύμφωνα με τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών η κατάσταση της υγείας του διαρκώς βελτιώνεται.

Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη ξεκίνησε χθες στις 7:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 6:15 το απόγευμα, ενώ η αποθεραπεία του σύμφωνα με τους γιατρούς μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες, ίσως και μήνα. Το εξαιρετικά θετικό είναι, ότι ο Φώτης άνοιξε από χθες τα μάτια του και αντιδρά στα ερεθίσματα, ωστόσο λόγω του ισχυρού σοκ που έχει υποστεί, δεν έχει μιλήσει ακόμη.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος έκανε χθες και σχετική ανάρτηση στο Facebook του δημοσιεύοντας τις ζωγραφιές των συμμαθητών του 6χρονου, μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε όλη η ΜΕΘ για τον μικρό Φώτη. Όπως εξήγησε ο κ. Ηλιάδης, «τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής, χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα».