Ρούμπεν Σεμέδο για την υπόθεση βιασμού: Αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί

Ρούμπεν Σεμέδο για την υπόθεση βιασμού: Αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί

Το πρώτο μήνυμα του Πορτογάλου αμυντικού έπειτα από την αποφυλάκισή του

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί το τελευταία διάστημα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ανέβασε στο Instagram το πρώτο μήνυμά του μετά την κατηγορία για βιασμό και την αποφυλάκισή του με όρους.

Ο Πορτογάλος περιμένει την έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς για να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και δήλωσε έτοιμος να αποδείξει ξανά ποιος είναι στο γήπεδο.

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή απέρριψα τις ευθύνες πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος για αυτό αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο.

Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ μετά που με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».

View this post on Instagram

A post shared by @r.semedo35__oficial