Δολοφονία Ρόδος: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 40χρονου – «Όταν το έμαθα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της»

Δολοφονία Ρόδος: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 40χρονου – «Όταν το έμαθα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της»

Μητέρα δράστη: «Είναι καλό παιδί, άντρας και συνεπής»

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο. Νέες  λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του δράστη.

Η πρώην σύντροφος του δολοφόνου μίλησε στην Κατερίνα Ρίστα και την κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, δηλώνοντας πως ο 40χρονος τη ζήλευε παράφορα: «Ήμουν μαζί του περίπου για 4 μήνες. Τον πρώτο καιρό μου έδειχνε καλή συμπεριφορά. Με φρόντιζε, με πρόσεχε με νοιαζόταν. Στην πορεία, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, άρχισε να αλλάζει και να γίνεται χειριστικός και κτητικός».

«Κάποια στιγμή με χτύπησε και του έκανα μήνυση. Με παρακολουθούσε. Ήξερε ποτέ έμπαινα και πότε έβγαινα από το σπίτι μου, πότε σχολάω από την δουλειά μου. Άκουγε συνομιλίες μου. Παρακολουθούσε τα πάντα και ήξερε τα πάντα. Μου είχε κάνει δώρο κάποια στιγμή ένα κινητό, αφού μου έσπασε για κάποιο ασήμαντο λόγο το προηγούμενο κινητό μου, και είχε μέσα εφαρμογές όπου παρακολουθούσε τα πάντα» δήλωσε χαρακτηρισικά η κοπέλα στο Star.

«Θέλοντας να με προσεγγίσει ξανά, ερχόταν κάθε μέρα στη δουλειά μου, μου έφερνε λουλούδια και προσπάθησε να ξαναγυρίσει κοντά μου. Μου έλεγε να του δώσω ένα μήνα να δω αν είχε αλλάξει. Του είπα ότι δεν επιστρέφω, ότι μπορούμε απλά να μιλάμε. Προσπαθούσε να με πείσει ότι άλλαξε, ότι μετάνιωσε. Με παρακαλούσε, ερχόταν τη δουλειά μου κάθε μέρα» συμπλήρωσε η ίδια.

Για την δολοφονία της Δώρας ανέφερε: «Όταν το έμαθα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για το συμβάν και τις λεπτομέρειες ήταν σαν να φωτογράφιζαν τον δράστη».

Το κακοποιητικό παρελθόν του 40χρονου δράστη

Βαρύ παρελθόν με εκβιασμούς, παρακολουθήσεις και ξυλοδαρμούς είχε ο δράστης και αυτόχειρας της Ρόδου. Άλλες δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι υπέφεραν μαζί του.

Η μια πρώην σύντροφος του μόλις έμαθε για την τραγωδία στεναχωρήθηκε που δεν πρόλαβε να ενημερώσει την άτυχη Ντόρα για το ποιόν του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της, η πρώτη της αντίδραση χθες ήταν πως περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Βίωσε σωματική βία, απειλή, εκβίαση, παράβαση προσωπικών δεδομένων. Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει, την είχε εκβιάσει ότι θα αποκαλύψει προσωπικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο και στα παιδιά της. Της αγόρασε καινούριο κινητό, λέγοντας ότι το έσπασε επάνω στα νεύρα του και ότι δεν ήταν κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχεί. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να βάλει ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου της» δηλώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του δολοφόνου, η οποία είχε καταθέσει εναντίον του δύο μηνύσεις

Μητέρα 40χρονου: «Είναι καλό παιδί, άντρας και συνεπής»

Η μητέρα του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το παλικάρι μου είναι καλό παιδί. Είναι άντρας, είναι καλό παιδί, έχει λόγο, είναι συνεπής, είναι εργατικός, είναι καλό παιδί. Γελάστηκε… » δήλωσε η γυναίκα, η οποία ήταν συντετριμμένη από τα όσα συνέβησαν.