Απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα στο σχολικό για 4 ώρες

Απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα στο σχολικό για 4 ώρες

Το παιδί έγινε αντιληπτό από διερχόμενη πεζή γυναίκα - Πέντε συλλήψεις

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/09) στη Βάρκιζα, όταν ο οδηγός και η συνοδός ενός σχολικού λεωφορείου ξέχασαν για σχεδόν τέσσερις ώρες ένα κοριτσάκι 2 χρονών μέσα στο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς έστειλαν κανονικά το παιδί το πρωί στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο για άγνωστους λόγους αυτό δεν κατέβηκε από το λεωφορείο, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτό ούτε από τον οδηγό ούτε από τη συνοδό.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στη συνέχεια, ο οδηγός επέστρεψε σπίτι του και το πάρκαρε το σχολικό με το κοριτσάκι να μένει μόνο του μέσα στο όχημα από τις 8.30 έως τις 12.15.

Το 2χρονο παιδί έγινε αντιληπτό από διερχόμενη πεζή γυναίκα, η οποία το άκουσε να φωνάζει, να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.  Η ίδια κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να βγάλουν το μικρό κορίτσι.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο πέντε ημεδαποί, μεταξύ των οποίων ο οδηγός, η συνοδός, η διευθύντρια του βρεφονηπιακού σταθμού, η βρεφονηπιοκόπος, αλλά και η νόμιμη ιδιοκτήτρια του σχολείου.

Σημειώνεται ότι οι πέντε συλληφθέντες, προσήλθαν αυτοβούλως στο τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.