Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: Πάντα νιώθαμε Έλληνες

Αντετοκούνμπο σε Σακελλαροπούλου: Πάντα νιώθαμε Έλληνες

Η συγγνώμη του Γιάννη για την καθυστέρηση και το babysitting

Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο είχε σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με την μητέρα του Βικτόρια και τον μικρότερό του αδελφό Άλεξ, με αφορμή την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας χθες στους δύο τελευταίους.

«Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου και συμπλήρωσε: «Το να έχει κανείς την φωτογραφία σας στο δωμάτιο του, τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι βάρος, αλλά σίγουρα πολύ σημαντικό και αυτό το κερδίζετε όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Το ήθος που έχετε, είναι κάτι που το παίρνεις και από το σπίτι. Βέβαια, τώρα ζείτε και εργάζεστε στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα έρχεστε όποτε μπορείτε». Απευθυνόμενη δε στη Βερόνικα Αντετοκούνμπο είπε: «Να είστε καλά για όσα έχετε καταφέρει, δικαίως καμαρώνετε για τα παιδιά σας».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόσκληση, τόνισε:«Είμαστε Έλληνες. Πάντα νιώθαμε Έλληνες. Μεγαλώσαμε εδώ, πήγαme σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα. Χθες μπήκε απλά μια σφραγίδα. Πάντα νιώθαμε, ότι είμαστε στην πατρίδα μας εδώ».

Όπως είπε, ο ίδιος, η σύζυγός του και τα δύο του παιδιά έρχονται στην Ελλάδα τα καλοκαίρια, αλλά στην Αμερική είναι η δουλειά του. Ο Γιάννης και ο Αλεξ Αντετοκούνμπο ήταν πολύ ευδιάθετοι και πόζαραν μαζί αρκετές φορές στον φακό. Μάλιστα, τόσο οι δυο τους, όσο και η μητέρα τους, Βερόνικα, υπέγραψαν σε μια φανέλα των Μπακς με το όνομα του Γιάννη και τη δώρισαν στην κ. Σακελλαροπούλου.

Η συγγνώμη Αντετοκούνμπο και το... babysitting

Κατά την έναρξη της συνάντησης, ο Γιάννης Αντεκούνμπο και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχαν έναν σπαρταριστό διάλογο, με αφορμή τη συγγνώμη του Γιάννη για την καθυστέρηση. Όπως είπε ο στάρ του ΝΒΑ, εκτός του ότι είχε προπόνηση νωρίς το πρωί, έκανε και... babysitting!