Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα από το καλοκαίρι του 2019

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα από το καλοκαίρι του 2019

Αποκαλυπτικά τα ευρήματα από το κινητό της - Πώς την παρακολουθούσε

Περίπου έναν χρόνο πριν από τη επίθεση με βιτριόλι φέρεται να ξεκίνησε να παρακολουθεί η 36χρονη κατηγορούμενη την Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς φωτογραφίες και άλλα ευρήματα από το κινητό της είναι αποκαλυπτικά για τη δράση της πριν το σοκαριστικό περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, τρεις συσκευές γαιοεντοπισμού ήταν καταχωρημένες στην εφαρμογή tracking που βρέθηκε στο κινητό της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι.

Παράλληλα, η Αστυνομία κατά την εξέταση του κινητού της δράστιδος εντόπισε φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που διέμενε η Ιωάννα, από τον Ιούνιο του 2019.

Επίσης, κατά την εξέταση του κινητού της 36χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που αφορούν στην Ιωάννα, όπως οι συντεταγμένες του γραφείου της, απεικονίσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι συντεταγμένες του αυτοκινήτου του θύματος, οι οποίες έδειχναν τη θέση που βρισκόταν το όχημα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο που θα εξεταστεί στη δίκη είναι οι πολλοί παραλήπτες των δεδομένων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, στις 4 Μαΐου 2020, περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με βιτριόλι, στις 8.42 π.μ. η κατηγορούμενη έστειλε μία φωτογραφία με συντεταγμένες της Ιωάννας σε πέντε άγνωστους παραλήπτες, ενώ στις 18 Μαΐου αποστέλλεται η θέση της 24 φορές προς άγνωστους παραλήπτες.