Επίθεση βιτριόλι: Σοκάρουν οι αναζητήσεις της 37χρονης μετά την επίθεση – Έψαχνε ουσίες που προκαλούν ανακοπή και όπλο

Επίθεση βιτριόλι: Σοκάρουν οι αναζητήσεις της 37χρονης μετά την επίθεση – Έψαχνε ουσίες που προκαλούν ανακοπή και όπλο

Αναζητούσε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα

Μια μέρα μετά την επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι, στις 21 Μαΐου, η 37χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε στο διαδίκτυο για ουσίες που προκαλούν ανακοπή, για φάρμακα που προκαλούν ανακοπή και για μέρη, όπου πουλάνε υδροκυάνιο όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Στις 22 Μαΐου συνέχισε ανάλογες αναζητήσεις, για το πώς μπορεί να προκαλέσει έμφραγμα σε κάποιον, πώς μπορεί να κάνει ενδοφλέβια ένεση με αέρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα στις 28 του μήνα αναζητούσε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα. 

Το πώς θα μπορούσε να προκαλέσει ανακοπή, προφανώς στην Ιωάννα, ήταν από τις σταθερές αναζητήσεις της, όπως και πώς θα μπορέσει να προμηθευτεί δηλητηριώδεις ουσίες, όπως υδροκυάνιο.

Αναζητούσε επίσης τρόπους για να αγοράσει όπλο στη μαύρη αγορά και πόσο στοιχίζει το κινίνο. 

Πριν από την επίθεση η κατηγορούμενη φέρεται σύμφωνα με την εκπομπή να έψαχνε για τη διεύθυνση της εταιρείας, στην οποία εργαζόταν η Ιωάννα, και για εφαρμογή εντοπισμού μέσω κινητού που θα μπορούσε να κατεβάσει για να την παρακολουθεί. 

Έψαχνε επίσης για περούκες και για συσκευές gps, σαν αυτή που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να καταγράφει τις κινήσεις της. 

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι»

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι διεκόπη και θα συνεχισθεί στις 30 Σεπτεμβριου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του εισαγγελέα της έδρας προκειμένου απρόσκοπτα να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η Ιωάννα ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα, δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

«Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι». Αυτή ήταν η δήλωση της Ιωάννας εξερχόμενη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.