Πέθανε εισαγγελέας που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca – Ήταν σε κώμα εδώ και καιρό

Πέθανε εισαγγελέας που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca – Ήταν σε κώμα εδώ και καιρό

Είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή στις 2 Απριλίου 2021

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο εισαγγελέας Εφετών και ποιητής Γιώργος Τσιρώνης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κώμα εδώ και καιρό λόγω επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νομικός και πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είχε καταγγείλει ότι ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από παρενέργειες του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Οι γιατροί μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτά.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.