Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για την κοκαΐνη

Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για την κοκαΐνη

Θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του και πρωην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών» .

Ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι δήλωσε χρήστης ναρκωτικών που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον προμηθευτή του. Παράλληλα, επιχείρησε να απεμπλέξει τη σύντροφο του από την υπόθεση. «Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» φέρεται να είπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση των ναρκωτικών, σημειώνοντας μάλιστα πως ήταν εκείνη που προσπάθησε να βοηθήσει τον σύντροφο της να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά.

Θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου

«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό» τόνισε σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης Παντελής Κοκοτός και συνέχισε:

«Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση».
Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον συνήγορό της, «θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης». «Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε:
«Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρος ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

Δείτε τις εικόνες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος