Mad Clip: Μυστήριο με την περιουσία του – Τι δήλωσε ο παππούς του

Mad Clip: Μυστήριο με την περιουσία του – Τι δήλωσε ο παππούς του

Το «καρφί» για την πρώην σύντροφό του τράπερ

Για την περιουσία του Mad Clip μίλησε ο παππούς του τράπερ, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, κάνοντας λόγο για πολλά χρήματα, τα οποίο, ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί.

«Υπήρχαν πολλά χρήματα αλλά εμείς δεν βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα πρέπει να είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε έξοδα πολλά, ψώνιζε, έδινε και σε φίλους του αλλά κάποια χρήματα προφανώς και έχουν μείνει. Δεν υπάρχουν λεφτά σε τραπεζικούς λογαριασμούς, του είχα πει να ανοίξει λογαριασμό και δεν με άκουσε» είπε ο κ. Αναστασόπουλος στον ΑΝΤ1. «Εμένα μου είχε πει ότι δεν άφηνε χρήματα στο σπίτι, επειδή ήταν στον πρώτο όροφο, άρα λέω ότι μόνο η Αρετή μπορεί να ξέρει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο παππούς του Mad Clip αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που τον είχε συναντήσει. «Τον είχα δει στις 20 Ιουλίου, που κάναμε βόλτα και με το αυτοκίνητό του και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα» είπε.

Όσον αφορά στα όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση του αδικοχαμένου τράπερ με την πρώην σύντροφό του, Αρετή, ο παππούς του είπε: «Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Η Αρετή δεν μας χαιρέτησε στην κηδεία. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε;».