Mad Clip: Τι αναφέρει το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα – Πού αποδίδει την ευθύνη του δυστυχήματος

Mad Clip: Τι αναφέρει το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα – Πού αποδίδει την ευθύνη του δυστυχήματος

Ο Δαμιανός Ρόρρης παρέδωσε την έκθεσή του για την κατάσταση που βρισκόταν ο ράπερ και τις συνθήκες του τροχαίου

Φως στα αίτια θανάτου του Mad Clip ρίχνει το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα, Δαμιανού Ρόρρη, στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα, πως ο ράπερ δεν έκανε κόντρες, ούτε είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Όπως προκύπτει, τα δύο αυτοκίνητα (η Porsche του ράπερ και ένα Audi RS) δεν έκαναν κόντρα, ωστόσο κινούνταν με 135 χλμ. την ώρα, όταν το όριο είναι 50 χλμ. την ώρα. Η Porsche ήταν σε καλή κατάσταση και «φορούσε» ελαστικά ενός έτους, ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά. Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν και το πόρισμα καταλήγεί στο συμπέρασμα ότι το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό.

Αναλυτικά, στο πόρισμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο Love it, αναφέρεται: «Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 02:15 στη λεωφόρο Αθήνας στο ύψος της οδού Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Το όχημα, με κατεύθυνση προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο κράσπεδο της διαχωριστικής νησίδας και σε μεταλλικό φωτεινό στύλο. Εξετάστηκε και αν υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος.

Από το οπτικό υλικό γίνεται εμφανές ότι ο οδηγός της Porsche δεν ήθελε να συναγωνιστεί το άλλο όχημα. Tα δύο αυτοκίνητα δεν έκαναν κόντρα, κινούνταν με 135 χιλιόμετρα την ώρα, όταν το όριο είναι 50, η Porsche, ήταν σε καλή κατάσταση και "φορούσε" ελαστικά ενός έτους ειδικά για πίστα, ενώ ο 34χρονος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, που ισοδυναμεί σε 2 με 3 ποτά.

Ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν βρέθηκαν και το πόρισμα καταλήγεί στο συμπέρασμα ότι το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου της Porsche από τον οδηγό».