Επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι στη δίκη, γιατί τους φόβους μου επιλέγω να τους αντιμετωπίζω», λέει η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι στη δίκη, γιατί τους φόβους μου επιλέγω να τους αντιμετωπίζω», λέει η Ιωάννα

«Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι»

«Θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι», υπογραμμίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναφερόμενη στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί στην Καλλιθέα, ενώ τονίζει ότι ελπίζει στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος.

Ειδικότερα, σε δήλωσή της στο Mega, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η πίεση των ημερών είναι μεγάλη, όμως θέλει να είναι στη δίκη που ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ.

Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο για να το κάνω. Κι ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στην θέση μου» είπε χαρακτηριστικά στη δήλωσή της.

Τέλος, η Ιωάννα ανέφερε ότι οι συνέπειες της επίθεσης που δέχθηκε είναι μη αναστρέψιμες και «θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση».