Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές»

Τι αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση της κατηγορούμενης για διακίνηση κοκαΐνης

Την διαμαρτυρία του για την δημοσιοποίηση του ονόματος και της φωτογραφίας της κατηγορούμενης στην υπόθεση διακίνησης 7,8 κιλών κοκαΐνης, εκφράζει με δελτίο Τύπου ο συνήγορός της, Παντελής Κοκοτός και ζητά να αφαιρεθούν από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο ίδιος χωρίς να αναφαίρει οτιδήποτε για την υπόθεση, για την οποία κατηγορείται η 29χρονη πρώην παίκτρια σε ριάλιτι, δηλώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις Δικαστικές Αρχές, από τις οποίες θα κριθεί η πελάτισσά του και ζητά να αφαιρεθεί το όνομα, η εικίνα της και η φωνή της, σε όποια μέσα ενημέρωσης έχουν αναρτηθεί, προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κοκοτός αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση της κυρίας Ελένης -Ευαγγελίας Πολυχρονοπούλου.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η κυρία Πολυχρονοπούλου κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών.

Δηλώνουμε ότι η κυρία Πολυχρονοπούλου θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα.

Καλούμε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να απέχουν, άλλως να αφαιρέσουν άμεσα, οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση αναφορά του ονόματος, της εικόνας και της φωνής της εντολίδος μας, σε σχέση με οποιαδήποτε περιστατικά, για τα οποία δεν έχει ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Σε διαφορετική περίπτωση η εντολίδα μας επιφυλάσσεται ρητά παντός νόμιμου δικαιώματος της».