Έλενα Πολυχρονοπούλου: Παίρνει πάνω του την ευθύνη ο σύντροφός της – «Δεν είχε καμία απολύτως γνώση»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Παίρνει πάνω του την ευθύνη ο σύντροφός της – «Δεν είχε καμία απολύτως γνώση»

Τι αναφέρει μέσω του συνηγόρου του

Στις πλάτες του παίρνει επί της ουσίας όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του ριάλιτι Power of LoveΈλενας Πολυχρονοπούλου, ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, ο οποίος συνελήφθη επίσης για την υπόθεση.

Ειδικότερα, μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου, υποστηρίζει ότι ο ίδιος «υποχρεώθηκε» να μεταφέρει τα ναρκωτικά, ενώ όσον αφορά στην Έλενα Πολυχρονοπούλου, υπογραμμίζει ότι «δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή».

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες»

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.