Mad Clip: Αύριο Δευτέρα η κηδεία του – Τα δυο βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Mad Clip: Αύριο Δευτέρα η κηδεία του – Τα δυο βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωσή της Αστυνομίας

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα που έχουν αφήσει στον τόπο του δυστυχήματος οι θαυμαστές του Mad Clip που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στο σημείο έχουν βρεθεί και πολλοί φίλοι του και συγγενείς για να αφήσουν λίγα λουλούδια.

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τράπερ θα το πουν αύριο.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

 

Τα δύο βίντεο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, δύο βίντεο, ένα από τη στιγμή της εκκίνησης και ένα από το σημείο που έχασε τον έλεγχο, εξετάζουν οι Αρχές ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια κάτω από τα οποία έχασε τη ζωή του ο τράπερ.

Τα δυο βίντεο βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται από εμπειρογνώμονες, οι οποίοι σε συνδυασμό με μαρτυρίες προσπαθούν να καταλάβουν τι οδήγησε τον 34χρονο Πίτερ Αναστασόπουλο, να πατήσει φρένο στην ευθεία, χειρισμός ο οποίος αποδείχτηκε μοιραίος.

Με δεδομένο ότι έχει αποκλειστεί από την αστυνομική έρευνα το σενάριο της εμπλοκής άλλου οχήματος, οι άντρες της Τροχαίας αναζητούν ποιο ήταν αυτό το λάθος.