Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Καταγγελία-σοκ του πρώην συζύγου της 42χρονης

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Καταγγελία-σοκ του πρώην συζύγου της 42χρονης

Υποστηρίζει ότι ο 39χρονος σύντροφός της έχει σκοτώσει και άλλη γυναίκα

Βέβαιος ότι ο σκελετός που βρέθηκε θαμμένος κάτω από τσιμέντο στο σπίτι που διέμενε η 42χρονη Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία, ανήκει στην ίδια, δηλώνει ο πρώην σύζυγός της και αποκαλύπτει, ότι ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφός της που αναζητείται, έχει ξανασκοτώσει.

Μιλώντας στο Mega ο πρώην σύζυγος της 42χρονης ανέφερε, ότι η πρώην γυναίκα του δολοφονήθηκε από τον 39χρονο. «Τον ψάχνουν. Αφού αυτός είναι. Τι μπορεί να πει; Μαζί μένανε. Στο ίδιο σπίτι έχει γίνει. Εκεί την βρήκανε. Έφυγε αυτός. Είναι όλα τα δείγματα ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει μα-μου. Τι δηλαδή; Σκοτώθηκε μόνη της και μετά έβαλε τσιμέντο επάνω της; Δεν γίνεται αυτό. Και φεύγεις κιόλας; Αν ήταν αθώος, θα καθόταν ακόμα» είπε.

Τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου με άγριο ξύλο, είχε βιώσει και ο 12χρονος γιος του, που τότε έμενε μαζί με τη μητέρα και κατέληξε μια νύχτα στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος. Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης αντικρίζοντας τον ανήλικο γιο του μαύρο στο ξύλο, διεκδίκησε την επιμέλεια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον 39χρονο καταζητούμενο.

«Εμένα αυτός δεν με είχε πλησιάσει. Γιατί είχα πάρει ασφαλιστικά μέτρα και για την μάνα του και για τον …, γιατί την είχε χτυπήσει το 2017, το 2018 και το παιδί, τον Αντρέα, τον μικρό και αυτή. Και καταλήξανε στο νοσοκομείο. Το μικρό τον είχε κοντά της, ήταν προστασία της, όμως έτυχε να φάει ξύλο και το παιδί, ο μικρός. Έχω φωτογραφίες από την αστυνομία πως τους βρήκανε στο δρόμο. Και το παιδί μετά κατέληξε σε εμένα αυτόματα» είπε.

«Έχει κάνει και άλλο φόνο»

Το θρίλερ με τη 42χρονη περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού πληθαίνουν οι μαρτυρίες, που φέρουν τον 39χρονο να έχει δολοφονήσει και την προηγούμενη σύντροφό του. «Έχει ξανακάνει φόνο. Η άλλη κοπέλα που λέγεται Άννα, που θάψανε εκεί στην Κυπαρισσία, στο μέρος που είναι το νεκροταφείο και λέγανε ότι ήταν ατύχημα. Όχι, ψέματα. Γλίστρησε στο μπάνιο, χτύπησε το κεφάλι της και τελείωσε. Όχι, ψέματα. Και τώρα η δεύτερη ήταν η πρώην μου. Τι να σας πω. Και της έλεγα, αλλά… Μιλάμε για ξύλο, για… άστο να πάει… Και ταινία αν ήθελες να δείξεις, δε θα σου είχε βγει τέτοιο πράγμα» είπε ο πρώην σύζυγος της 42χρονης

Ο πρώην συγκάτοικος του 39χρονου Ρουμάνου, που γνώριζε την Άννα, που βρέθηκε μυστηριωδώς σε μια λίμνη αίματος, κλήθηκε από την αστυνομία για να δώσει στοιχεία. «Πήγαμε με αστυνομία, πριν ένα μήνα περίπου. Και άλλη Ρουμάνα που ήταν μαζί και πέθανε και πήγαμε να τους δείξω που είναι μέσα στο νεκροταφείο», είπε ο πρώην σύζυγος της 42χρονης.

Φως στις έρευνες της αστυνομίας, αναμένεται να δώσουν τα δείγματα του DNA που έδωσαν σήμερα στην αστυνομία ο 16χρονος γιος της Μόνικα Γκιουζ, προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν το πτώμα της που βρέθηκε τσιμεντωμένο στην Κυπαρισσία, ανήκει στη 42χρονη.