Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Γυμνή και σε εμβρυακή στάση βρέθηκε στον τσιμεντένιο τάφο η 42χρονη

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Γυμνή και σε εμβρυακή στάση βρέθηκε στον τσιμεντένιο τάφο η 42χρονη

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής Καλαμάτας

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη γυναίκα που εντοπίστηκε την Τετάρτη (01/09) θαμμένη κάτω από τσιμέντο σε σπίτι στην Κυπαρισσία.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η γυναίκα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δολοφόνος της, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι η νεκρή είναι η Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι όπου βρέθηκε ο σκελετός και τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ξαφνικά τον περασμένο Φεβρουάριο. Αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA που τυπικά θα σφραγίσουν την ταυτοποίηση της σορού.

Ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, ολοκλήρωσε χθες τη νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τα συμπεράσματά του, πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών και ύψους περίπου 1,60 μ. Ο θάνατός της εκτιμάται ότι προήλθε πριν από 5-6 μήνες και η αιτία θανάτου λόγω της κατάστασης της σορού δε στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί προς το παρόν. Μάλιστα, ο κ. Δούζης τόνισε ότι λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού στο μεγαλύτερος μέρος της δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι δε βρήκε σκελετική κάκωση (τραύμα ή οτιδήποτε άλλο) και απέκλεισε το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανή. Αυτό που είναι αξιοπρόσεκτο είναι ότι η σορός δεν έφερε κανένα ίχνος από ρούχα ή παπούτσια, που πιθανότατα σημαίνει πως όποιος το έκανε είχε ως στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποσύνθεση του σώματος.