Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία – Έρευνες για πιθανό συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία – Έρευνες για πιθανό συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στο «μικροσκόπιο» τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Εξελίξεις και νέα στοιχεία φαίνεται πως υπάρχουν αναφορικά με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την αστυνομία να εξετάζει συγγενικά πρόσωπα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλουπροκειμένου να διαπιστώσει εάν ο γυναικοκτόνος είχε συνεργούς στη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό, ο οποίος πιθανόν τον βοήθησε να κάνει τη σκηνοθεσία και να απομακρύνει αντικείμενα από το σπίτι μετά το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του. Μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος κλήθηκε τρεις φορές για διευκρινίσεις.

Μάλιστα εικάζεται ότι αυτό το πρόσωπο που ίσως τον βοήθησε είναι το άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε την σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που φέρεται να απασχολεί τις Αρχές: Πρόκειται για τρία τηλεφωνήματα, τα οποία έγιναν όταν κλήθηκε στην ασφάλεια να καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τηλεφωνήματα δε φέρονται να έγιναν από τον ίδιο τον συζυγοκτόνο, οπότε όπως είναι λογικό τα βλέμματα στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να επεξηγεί τίποτα παραπάνω.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη 20χρονη για το δράμα που ζούσε μέσα στους τέσσερις τοίχους της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και ότι ήθελε να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος τον συντετριμμένο, ωστόσο, εκείνη αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστήριζε ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και, όση ώρα της μιλούσε, συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.