Ερέτρια: Αυτοκτόνησε τελικά ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

Ερέτρια: Αυτοκτόνησε τελικά ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

Ο 29χρονος είχε παντρευτεί πρόσφατα και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του

Λύθηκε το μυστήριο σχετικά με τον θάνατο του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της Ερέτριας, ο οποίος είχε βρεθεί χθες, Πέμπτη (26/08) νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 29χρονος αστυνομικός τελικά αυτοκτόνησε.

Θρίλερ στην Ερέτρια: Δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά

Το χρονικό της αυτοκτονίας του διοικητή άρχισε να ξεδιπλώνεται χθες το μεσημέρι. Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί, τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 21:15 ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν είχε παντρευτεί και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της Aστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο. Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή και να δώσει τέλος στο θρίλερ.