Εuropa Conference League: Μεγάλη νίκη μέσα στην Κροατία και πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους

Εuropa Conference League: Μεγάλη νίκη μέσα στην Κροατία και πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους

Επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ριέκα

Τα φαινομενικά δύσκολα τα έκανε εύκολα ο ΠΑΟΚ στην Κροατία και πήρε τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους τους Εuropa Conference League. Επιβλήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ριέκα και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα, δημιούργησε ευκαιρίες και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10' με ωραία προβολή του Ελ Καντουρί.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και να φανούν πραγματικά απειλητικοί. Έτσι ένα κλέψιμο της μπάλας έξω από την περιοχή της Ριέκα και οι γρήγορες πάσες στη συνέχεια έβγαλαν τον Μουργκ σε θέση βολής στο 80' και με πλασέ ο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ριέκα: Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς (71′ Βούτσκιτς), Βούκσεβιτς (46′ Τσέριν), Πάβιτσιτς, Λεπινίτσα (46′ Σελάχι), Ισάχ, Άμπεμ, Ντμιτς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (75′ Εσίτι), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75′ Καγκάβα), Ελ Καντουρί (67′ Μουργκ), Σβιντέρσκι.