Εuropa Conference League: Γλίτωσε στο 94′ με αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ την ήττα

Εuropa Conference League: Γλίτωσε στο 94′ με αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ την ήττα

Ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ριέκα στην Τούμπα

Άγιο είχε ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι με την Ριέκα στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Εuropa Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γλίτωσε την ήττα στο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε αυτογκόλ και έτσι το ματς έληξε 1-1.

Παρότι ο ΠΑΟΚ μπήκε επιθετικά στο ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 33′ με δράστη τον Λεπίνιτσα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πίεσε στο β' ημίχρονο, ειδικά προς το φινάλε, δημιουργώντας αρκετές φορές τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν είτε άστοχοι είτε άτυχοι. Μέχρι που ήρθε η φάση του 94′, όταν ο Γκάλεσιτς με κεφαλιά σημείωσε αυτογκόλ και έγραψε το τελικό 1-1, το οποίο αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει στην  έδρα της Ριέκα στην Κροατία.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο (31′ Τέιλορ), Σβαμπ, Κούρτιτς (90′ Καγκάβα), Μπίσεσβαρ (71′ Κούτσιας), Ελ Καντουρί (90′ Εσίτι), Ζίβκοβιτς (71′ Μουργκ), Σφιντέρσκι

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Ζοάο Εσκοβάλ, Βούκσεβιτς (76′ Γκάλεσιτς), Τόμετσακ (72′ Μπούσνια), Λεπίνιτσα, Πάβιτσιτς, Τσέριν (76′ Λίμπερ), Αμπεμ (90′ Όμπρεγκον), Ίσα.