Δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι ισχυρισμοί του δράστη

Δολοφονία στη Μεσαρά Κρήτης: Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι ισχυρισμοί του δράστη

Σοκάρει η προανακριτική απολογία του 27χρονου, που επικαλείται εξαναγκασμό του σε σεξ με άλλον επιχειρηματία

Το πώς και το γιατί έφτασε ο 27χρονος Ρουμάνος να σκοτώσει τον κτηνοτρόφο στη Μεσαρά Ηρακλείου αποτελεί ακόμα γρίφο για τους αστυνομικούς. Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη στην παρούσα φάση, σύμφωνα με όσα επικαλείται στην προανακριτική του απολογία ο δράστης, καθώς περιγράφει νοσηρές καταστάσεις που προκαλούν αηδία και αποστροφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive, ο Ρουμάνος φέρεται να είπε να ισχυρίζεται ότι το θύμα τον εξανάγκαζε με τη βία και το ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και να τον «γδέρνει» οικονομικά. Κάθε φορά, ισχυρίζεται, ότι έδινε μεγάλα χρηματικά ποσά που κατέληγαν στην τσέπη του δολοφονημένου, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του.

Φέρεται να κατονομάζει πλήρως τον επιχειρηματία που επικαλείται, ενώ μεταφέρει και δήθεν λεπτομέρειες από τις μεταξύ τους συνευρέσεις και διαλόγους. Περιγράφει νοσηρές και τρισάθλιες καταστάσεις που προκαλούν αποστροφή και αηδία.

Είναι άγνωστο αν τα όσα ισχυρίστηκε προανακριτικά, θα τα επαναλάβει και στην ανακρίτρια, στην οποία απολογείται αύριο. Ο 27χρονος έχει πει αλλεπάλληλα ψέματα από την πρώτη στιγμή. Τι ισχύει και τι δεν ισχύει και έως ποιο βαθμό, είναι προς διερεύνηση από την Δικαιοσύνη.

Η φονική καραμπίνα δεν έχει βρεθεί ακόμα. Υπέδειξε δήθεν το σημείο που την πέταξε αλλά οι αστυνομικοί δεν την εντόπισαν. Υπάρχει η αίσθηση ότι από την πλευρά του δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια. Όπως έγραψε το Cretalive, επιχείρησε με ύπουλο τρόπο να στρέψει τις υποψίες των Αρχών για τη δολοφονία σε άλλο επιχειρηματία της περιοχής, εκμεταλλευόμενος πρόσφατη αντιδικία του με το θύμα.