Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στον 14χρονο γιο του στη Βοιωτία

Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στον 14χρονο γιο του στη Βοιωτία

Σε βάρος του 47χρονου τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του ασκήθηκε ποινική δίωξη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Βοιωτίας και όχι μόνο, η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από τον ίδιο του τον πατέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, η σύζυγος του 47χρονου φερόμενου ως δράστη και μητέρα του 14χρονου αγοριού πήγε στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της, καταγγέλλοντας ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο ασελγούσε σε βάρος του παιδιού τους.

Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι το παιδί αρχικά μίλησε στη μητέρα του για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα και στη συνέχεια εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, όπου επίσης μίλησε για το μαρτύριο που ζούσε.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 47χρονο πατέρα, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ σε ερευνά που έγινε στο σπίτι του, δεν βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ή κάποιο άλλο ενοχοποιητικό στοιχείο. Λόγω παρέλευσης το αυτοφώρου ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανήλικου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...