Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σκότωσε τη 46χρονη μπροστά στην κόρη της

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σκότωσε τη 46χρονη μπροστά στην κόρη της

Βαρύ το ποινικό μητρώο του δράστη

Η δολοφονία της 46χρονης στο Πάνορμο Μυλοποτάμου σοκάρει ξανά το πανελλήνιο.

Την άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σκότωσε εν ψυχρώ ένας 49χρονος μέσα στην επιχείρησή της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της, όπως αναφέρουν τα rethnea.gr.

Τα γεγονότα δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Πήρε στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε στην επιχείρηση της και πυροβόλησε τη γυναίκα πισώπλατα.

Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε. Μπροστά στο σκηνικό του εγκλήματος ήταν η 20χρονη κόρη της τραγικής γυναίκας που άρχισε να ουρλιάζει.

O δολοφόνος, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε, εξαφανίστηκε από το Πάνορμο. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος κι όταν δυνάμεις άρχισαν να τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, τον βρήκαν αιμόφυρτο σε κοντινή σχετικά απόσταση από το χωριό, σε σημείο όπου η οικογένεια του διατηρεί ποιμνιοστάσιο. Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι για να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαρύτατο τραυματισμό σε σημείο τέτοιο που ήταν αγνώριστο το πρόσωπο του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα ξημερώματα διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές.