Έγκλημα στη Δάφνη: Παρακολουθούσε με «κοριούς» την 31χρονη – Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή

Έγκλημα στη Δάφνη: Παρακολουθούσε με «κοριούς» την 31χρονη – Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή

Ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει τώρα, ότι δεν προσχεδίασε την πράξη του και ότι ενήργησε «εν βρασμώ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή του 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε τη 31χρονη σύζυγο του την περασμένη Παρασκευή στη Δάφνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που ομολόγησε το έγκλημά του κατά την προανάκριση και ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, να αλλάζει όσα είπε στην προανακριτική απολογία του ενώπιο του ανακριτή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι η πράξη του δεν ήταν προσχεδιασμένη, αλλά ήταν ένα έγκλημα πάθους και ενήργησε «εν βρασμώ». Προανακριτικά, ο συζυγοκτόνος είχε υποστηρίξει, ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τη γυναίκα του και όταν εκείνη πήγε για ύπνο, περίμενε να ξυπνήσει το ανήλικο παιδί τους, το έστειλε να παίξει εκτός σπιτιού και παίρνοντας από την κουζίνα “το καφέ μαχαίρι, το μεγάλο”, όπως είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, της κατάφερε δύο χτυπήματα στο λαιμό, ενώ κοιμόταν.

Μάλιστα της έκλεισε το στόμα μετά το πρώτο χτύπημα, ώστε να μην κάνει φασαρία και τη μαχαίρωσε για δεύτερη φορά. Σήμερα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υποστηρίζει ότι η γυναίκα ήταν ξύπνια και μάλιστα προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο καθ' ομολογία δράστης αμέσως μετά την πράξη του έπλυνε το μαχαίρι από τα αίματα, έβαλε και τα ρούχα για πλύσιμο και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα δε με την ιατροδικαστική εξέταση, η 31χρονη είχε έναν μαρτυρικό θάνατο, καθώς αιμορραγούσε για 5 λεπτά πριν καταλήξει.

Την παρακολουθούσε με «κοριούς»

Ο δράστης υποστηρίζει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε τοποθετήσει κοριούς και παρακολουθούσε το τελευταίο διάστημα όλες τις συνομιλίες της γυναίκας του. Στις 509 συνομιλίες που έχει καταγράψει, είπε ότι αντιλήφθηκε, πως είχε εξωσυζυγική σχέση, «θόλωσε» και το πρωί της Παρασκευής μόλις απομάκρυνε το παιδί από το σπίτι, τη σκότωσε με δυο μαχαιριές.