Άγριο έγκλημα στη Δάφνη: Ανατριχιαστικά όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς – «Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της»

Άγριο έγκλημα στη Δάφνη: Ανατριχιαστικά όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς – «Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της»

«Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε κι άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα»

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ο 40χρονος συζυγοκτόνος για το άγριο έγκλημα στη Δάφνη. Πραγματικά είναι ανατριχιαστικές οι λεπτομέρεις με όσα φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς για το πώς σκότωσε την 31χρονη γυναίκα του, ενώ κοιμόταν.

Για αυτό κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη κατάσταση. 

Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού πάλεψε για να αντισταθεί, αλλά εκείνος δεν της άφησε κανένα περιθώριο και τη δολοφόνησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε κι άρχισε να φωνάζει και τότε εγώ της έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο», αναφέρθηκε αρχικά στο ρεπορτάζ του καναλιού και η σοκαριστική περιγραφή του καθ' ομολογίαν δράστη συνεχίστηκε ως εξής:

«Με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Η γυναίκα κλειδωνόταν για να γλιτώσει το ξύλο

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και η συμπεριφορά του άντρα πριν φτάσει έγκλημα, το οποίο ισχυρίζεται ότι το έκανε από ζήλεια. Εκείνος την χτυπούσε συχνά και αυτή για να σωθεί κλειδωνόταν συχνά στα δωμάτια για να γλιτώσει από το μένος του.

Ο αλβανικής καταγωγής σύζυγος, όμως δεν πτοήθηκε που τον φοβόταν η κοπέλα, αλλά πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες για να μην μπορεί η 31χρονη να ξεφύγει. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το έκανε αυτό έπειτα από παρότρυνση τρίτου προσώπου!

Σε κάποιο άλλο σημείο, είπε γι' αυτό το θέμα στους αστυνομικούς: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην ξανακλειδωθεί μέσα».

Η συμπεριφορά ήτηνα κτηνώδης προς τη μητέρα του παιδιού του. Και δεν του έφταναν όλα αυτά, αλλά την σκότωσε κιόλας.