Ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε τουρίστρια στη Σκιάθο

Ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε τουρίστρια στη Σκιάθο

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και υποστηρίζουν πώς συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέλησή της

Σο προκαλεί η καταγγελία 20χρονης τουρίστριας από την Αυστρία, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες στη Σκιάθο, όπου βρίσκεται για διακοπές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, σύμφωνα με την καταγγελία προχθές το βράδυ βρισκόταν σε ένα μπαρ του νησιού και διασκέδαζε με Έλληνες. Σύμφωνα πάντα με την 20χρονη, η διασκέδαση είχε άσχημη εξέλιξη, καθώς όπως ισχυρίζεται, η ίδια βρέθηκε με τη θέλησή της στο διαμέρισμα του ενός 27χρονου. Ωστόσο ξαφνικά και χωρίς να το περιμένει, εμφανίστηκαν και οι άλλοι τρεις. Έτσι, η ίδια κατάγγειλε, ότι η παρέα των τεσσάρων Ελλήνων, που επίσης βρίσκονται στο νησί για διακοπές, τη βίασαν ομαδικά.

Η νεαρή γυναίκα μετέβη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και κατάγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες ηλικίας 30, 28, 26, 27. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται ότι βίασαν τη νεαρή κοπέλα από την Αυστρία και υποστηρίζουν, ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά με τη δική της θέληση. Για το περιστατικό αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σήμερα από την Αστυνομία.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παραπεμφθούν σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή κατηγορούμενοι για κακούργημα.