Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών Τρίπολης

«Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του και τη μεταφορά του στις φυλακές Τρίπολης. ενώ δείχνει να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ότι τους επόμενους μήνες θα ζει σε έναν θάλαμο με άλλους 25 κρατούμενους.

Σύμφωνα με το MEGA, στη συγκεκριμένη φυλακή δεν υπάρχουν κελιά. Οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα.

Την πρώτη νύχτα ο Πέτρος Φιλιππίδης την πέρασε απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού. Για τις επόμενες εφτά ημέρες θα προαυλίζεται μόνος του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγηθεί στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα τον εξετάσει ψυχίατρος.

Πέτρος Φιλιππίδης: Πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών

Την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε χθες (29/07) ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως αναφέρει το MEGA, στη συζήτηση, που κράτησε λίγα λεπτά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για συγκεκριμένα αιτήματα που μπορεί να έχει, χωρίς όμως να εκφράζει την παραμικρή επιθυμία για το οτιδήποτε. Άλλωστε, όπως λένε όσοι μιλούν μαζί του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν περίμενε να προφυλακιστεί.

«Δεν ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο γνωστός ηθοποιός θα παραμένει στο κελί καραντίνας για τις επόμενες 5 ημέρες λόγω του κορονοϊού.