«Μαφιόζικη» εκτέλεση στη Θήβα: Ψάχνουν τις δραστηριότητες του θύματος στη Ρόδο

«Μαφιόζικη» εκτέλεση στη Θήβα: Ψάχνουν τις δραστηριότητες του θύματος στη Ρόδο

Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής

To παρελθόν του 45χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στο Ταχί Θήβας, έξω από το σπίτι του, γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου εξετάζουν οι Αρχές, προσπαθώντας να αντλήσουν οποιοδήποτε στοιχείο οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείτο αρχικώς στις κατασκευές με γνωστό επιχειρηματία του κλάδου, ενώ στη Ρόδο συνεργάστηκε με έναν ντόπιο επιχειρηματία ιδιοκτήτη τουριστικού πρακτορείου και δημιούργησαν γραφείο μίσθωσης αυτοκινήτων που αριθμεί σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περί τα 63 αυτοκίνητα, ενώ άνθρωποι της ΕΛΑΣ διενεργούν έρευνες σε κάθε κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένης και της επιχειρηματικής δραστηριότητας του θύματος στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός του 45χρονου φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο δράστης, που παρακολουθούσε τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας και μόλις έφτασε στο σπίτι του τον πυροβόλησε, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, όπως αναφέρει η dimokratiki.

Από το σημείο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που χειρίζονται την υπόθεση, συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να ανεύρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα, λαμβάνουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές ή αν είχε επαφές με κύκλους της νύχτας.