Ανέστης Βλάχος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την υγεία του

Ανέστης Βλάχος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την υγεία του

«Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα»

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος, με την οικογένειά του να εκφράζει την αισιοδοξία της ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Με ανάρτηση στο Facebook επισημαίνουν ότι 87χρονος Ανέστης Βλάχος εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα υγείας, αλλά χάρη στις προσπάθειες των γιατρών του Ευαγγελισμού ανέκτησε γρήγορα τις δυνάμεις του.

«Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα. Eίμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια Του Θεού και τις ευχές όλων σας, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, κοντά μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O πατέρας και παππούς μας, Ανέστης Βλάχος, εισήχθη εχθές, 27 Ιουλίου 2021, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Οι γιατροί του Ευαγγελισμού, από την πρώτη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, παρά το γεγονός πως το σύστημα υγείας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας και της έξαρσής της αυτό το διάστημα και με την φροντίδα τους, ο Ανέστης Βλάχος, ανέλπιστα γρήγορα ανέκτησε τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, του έγινε μοριακό τέστ ανίχνευσης του κορονοϊού κατά την προσέλευση του στο νοσοκομείο, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Οι γιατροί, έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή του στην παθολογική κλινική, για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας του και για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ανάκαμψης του οργανισμού του.

Θέλουμε εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και την διοίκηση, αλλά και τον εφημέριο του νοσοκομείου, π. Σιλουανό Καλαντζή, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό μας, όπως επίσης και όλον τον κόσμο, που με διαφόρους τρόπους, εκφράζει καθόλα συγκινητικά την αγάπη του στο πρόσωπό του και συμπαραστέκεται προσευχητικά στη δοκιμασία του.

Η αγάπη αυτή του κόσμου, του έδινε πάντοτε ζωή και θα συνεχίσει να του δίνει, όσο προσφέρεται τόσο μαζικά, τόσο ευγενικά και τόσο απλόχερα. Eίμαστε αισιόδοξοι πως με τη βοήθεια Του Θεού και τις ευχές όλων σας, σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του, κοντά μας».