Έγκλημα στην Ηλεία: Σε λίμνη αίματος βρέθηκε ο 60χρονος οδηγός ταξί – Πλάνα από το σημείο

Έγκλημα στην Ηλεία: Σε λίμνη αίματος βρέθηκε ο 60χρονος οδηγός ταξί – Πλάνα από το σημείο

Εντόπισαν τον 60χρονο τραυματισμένο στο κεφάλι

Υπόθεση ληστείας με ανθρωποκτονία ερευνά η αστυνομία, μετά τον θάνατο ενός 60χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος βρέθηκε, περίπου στις 2:30 σήμερα, Τρίτη (27/07) μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι του, στην κοινότητα Καπελέτο, στην Ηλεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γείτονες του 60χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 60χρονου, τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, διαπιστώθηκε ότι ήταν αναστατωμένο, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, για την υπόθεση αναζητείται ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον 60χρονο πριν τις 2:30.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Βίντεο, φωτογραφίες: patrisnews.com