Europa Conference League: Ήττα για Άρη με 2-0 από την Αστάνα

Europa Conference League: Ήττα για Άρη με 2-0 από την Αστάνα

Με αποκλεισμό κινδυνεύουν οι κίτρινοι, καθώς δυσκόλεψε πολύ η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη

Πολύ δύσκολη προμηνύεται η ρεβάνς για τον Άρη στον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς ηττήθηκε από την Αστάνα με 2-0 και κινδυνεύει με αποκλεισμό.

Στο 25′ ο Τομάσοβ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Άρης δεν αξιοποίησε τις δύο ευκαιρίες που είχε για να ισοφαρίσει, αρχικά με τον Γκαρσία που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής εστίας στο 30′, ενώ στο 32′ ο Μαντσίνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Νεπογκόντοβ απέκρουσε.

Στο 70' η Αστάνα πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Τομάσοβ βγήκε στην πλάτη του Δεληζήση και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 75' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Σιμούνοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Άρης δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Πλέον ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη προμηνύεται δύσκολος για τους κίτρινους.

Αστάνα: Νεπογκόντοβ, Σιμούνοβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοβ, Εμπόνγκ, Κουάτ (85′ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοβ, Εουτζένιο (78′ Τομάσεβιτς), Μπαρσεγκιάν.

Άρης: Ντένις, Σάκιτς (77′ Χαΐροβιτς), Γκάνεα, Δεληζήσης (77′ Τζέγκο), Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (63′ Μήτρογου), Μπερτόλιο, Ματέο Γκαρσία (46′ Μπρούνο), Μαντσίνι (87′ Μάνος).