Απείλησαν γιατρούς και προκάλεσαν ζημιές στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου

Απείλησαν γιατρούς και προκάλεσαν ζημιές στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου

Απαιτούσαν να μεταφερθεί ο τραυματίας φίλος τους στο Νοσοκομείο Χανίων

Ένα άτομο συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης διακεκριμένων φθορών και διατάραξης λειτουργίας Υπηρεσίας, μετά από επεισόδιο που προκάλεσε ο ίδιος και η παρέα του σε βάρος ιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, μία παρέα ανδρών μετέφεραν στην καρότσα ενός αγροτικού έναν άνδρα τραυματισμένο στο πόδι, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο οι φίλοι του απαίτησαν, ο τραυματίας να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων. Όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ δεν δίστασαν και να προκαλέσουν φθορές στο ασθενοφόρο στο οποίο μάλιστα έσπασαν τον καθρέφτη.

Φοβούμενοι τα χειρότερα οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Κισάμου κάλεσαν την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι να φτάσει το περιπολικό, οι δράστες εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους και τον τραυματία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parakritika.gr συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο προσφέρθηκε μάλιστα να αποκαταστήσει με δικά του χρήματα τις ζημιές, ωστόσο δεν απέφυγε το Αυτόφωρο.