Προφυλακίστηκαν οι δύο για την αιματηρή επίθεση σε ταβέρνα στο Ηράκλειο

Προφυλακίστηκαν οι δύο για την αιματηρή επίθεση σε ταβέρνα στο Ηράκλειο

Η απολογία τους κράτησε 7 ώρες

Ίδια άποψη είχαν η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας για την προφυλάκισε των δύο ανδρών για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε ταβέρνα στο Ηράκλειο και που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 37χρονου από τις σφαίρες και τον ελαφρύ τραυματισμό της συζύγου του.

Όπως μετέδωσε το cretapost, o 29χρονος και ο 32χρονος, οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου λίγο μετά τις 10 το πρωί παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ έξω από το χώρο των δικαστηρίων βρίσκονται συγγενείς τόσο των δραστών όσο και των θυμάτων.

Ο 29χρονος φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνος πυροβόλησε και ζήτησε συγνώμη κάνοντας λόγο ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 37χρονο. Ο τρίτος που εμπλέκεται στην υπόθεση και αδελφός του 29χρονου έχει μεταφερθεί στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη κατά την διάρκεια της συμπλοκής στα πόδια.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και η 44χρονη σύζυγος του 37χρονου, που είχε επίσης τραυματιστεί ελαφρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...