Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως – «Είχε περίεργη συμπεριφορά»

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως – «Είχε περίεργη συμπεριφορά»

Το απόγευμα η κηδεία της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, αλλά και λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της άτυχης Γαρυφαλλιάς φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως η 26χρονη δεν κοιτούσε το GPS με αποτέλεσμα να χάσουν τον δρόμο. Η ασήμαντη αυτή αφορμή οδήγησε σε καυγά, το αυτοκίνητο έκτος πορείας, ενώ στη συνέχεια ο δράστης έσπρωξε την κοπέλα στα βράχια, υποστηρίζοντας πως κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή.

O δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξης Κούγιας ανέφερε στην ΕΡΤ: «Και οι 3 δικαστές και οι 4 ένορκοι που θα δικάσουν την υπόθεση θα έχουν όλο τον χρόνο, όλη τη δικογραφία. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η ιατροδικαστική εξέταση και το περιεχόμενό της, έχει πολύ μεγάλη σημασία η εξέταση των στοιχείων του DNA, των αποτυπωμάτων, των αντιδράσεων πριν και μετά…».

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Νάξου όπου και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή κι αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, είναι γεγονός ότι η αρχική επικοινωνία ήταν δύσκολη μαζί του ωστόσο στη συνέχεια οδηγήθηκε στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και εν συνεχεία στον αστυνομικό σταθμό όπου κατόπιν συζήτησης ομολόγησε την πράξη του.

Όπως είχε πει στο MEGA ο κ. Κούγιας, η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο δράστης παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνήματά της. Τους φόβους μάλιστα αυτούς μοιράστηκε με τη μητέρα της όπως είπε.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Στη μητέρα είχε εκφράσει κάποια περίεργη συμπεριφορά, έτσι χειριστική»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δήμαρχος Βέλους Κορινθίας, Αννίβας Παπακυριάκος, ανέφερε τα εξής για τον γυναικοκτόνο: «Στη μητέρα είχε εκφράσει κάποια περίεργη συμπεριφορά, έτσι χειριστική, αλλά δεν είχαν δώσει βάση. Δεν τον γνώριζαν, αυτά που έφτασαν στα αυτιά τους από το νησί, ήταν και από το camping και από κάποιες ταβέρνες ότι υπήρχε μια περίεργη συμπεριφορά του νεαρού».

Παράλληλα, χθες, Κυριακή έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή. Ο θάνατος της 26χρονης, προήλθε από πνιγμό. Φέρει πολλαπλές κακώσεις στο σώμα και η κοπέλα ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα.

Στις 18:00 σήμερα, Δευτέρα θα πουν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη συγγενείς και φίλοι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας.