Άννα Βίσση: Συναυλία στο Μονακό για καλό σκοπό – «Ίλιγγος» από το κόστος του εισιτηρίου

Άννα Βίσση: Συναυλία στο Μονακό για καλό σκοπό – «Ίλιγγος» από το κόστος του εισιτηρίου

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Prince Albert II of Monaco Foundation» για την προστασία της μεσογειακής φώκιας

Μια μεγάλη συναυλία στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο θα δώσει η Άννα Βίσση το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021,

Η συναυλία θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα «Prince Albert II of Monaco Foundation» στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία της μεσογειακής φώκιας.

Ωστόσο, η τιμή του φθηνότερου εισιτηρίου προκαλεί «ίλιγγο».

Όπως είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», «η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας».

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», συμπλήρωσε.