Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου στις Γούβες Ηρακλείου

Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου στις Γούβες Ηρακλείου

Ο 29χρονος είχε φυγαδευτεί μετά τη συμπλοκή - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος τραυματίας

Παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ο 29χρονος, που φέρεται ως βασικός δράστης του αιματηρού επεισοδίου στις Πάνω Γούβες Ηρακλείου τη νύχτα της Τετάρτης.

Νωρίτερα είχε συλληφθεί σε ιδιωτική κλινική όπου κατέφυγε τραυματισμένος ο 27χρονος αδελφός του 29χρονου, καθώς και ένας 32χρονος που ενεπλάκη στον καυγά. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, τον 29χρονο τον οποίο φέρεται να είχαν φυγαδεύσει στην περιοχή του Μυλοποτάμου, συνόδευσαν άτομα τους στενού συγγενικού του περιβάλλοντος μέχρι το Τμήμα της Χερσονήσου και αυτό γιατί από νωρίς είχαν εκφραστεί φόβοι για τυχόν επεισόδια από συγγενείς του 37χρονου τραυματία, η κατάσταση του οποίου είναι αρκετά σοβαρή. Τον 29χρονο περίμεναν στο Αστυνομικό Τμήμα οι συνήγοροι του.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι διαφωτιστικά σε μεγάλο βαθμό, στο τι συνέβη έξω από την ταβέρνα. Καταγράφονται οι κινήσεις των δύο αδερφών, ενώ φαίνεται ότι ο 29χρονος κατεβαίνει με το πιστόλι στο χέρι. Ξεσπά άγριος καυγάς, όλοι γίνονται ένα κουβάρι, πέφτουν πυροβολισμοί, φίλος και κουμπάρος του 37χρονου τραυματία απομακρύνει κακήν-κακώς τα τρία παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο, τα οποία προσπαθεί να προστατεύσει.