Εφιάλτης για 17χρονη: Με βίαζε ο θείος μου από 9 μέχρι 15 ετών – Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Εφιάλτης για 17χρονη: Με βίαζε ο θείος μου από 9 μέχρι 15 ετών – Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές Γρεβενών

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια 17χρονη και τον βιασμό κατ' επανάληψη από τον θείο της. Η νεαρή έζησε έναν εφιάλτη για έξι χρόνια, καθώς κατήγγειλε ότι ο θείος της τη βίαζε από 9 μέχρι 15ετών και την απειλούσε να μη μιλήσει.

«Όταν έβρισκε χρόνο και ήμασταν μόνοι το έκανε» λέει η 17χρονη στην κάμερα του Alpha, προσθέτοντας ότι «όταν σχολούσε από τη δουλειά με έπαιρνε με το αμάξι και αντί να με πάει σπίτι, με πήγαινε στα χωράφια. Όταν φίλες μου ή ξαδέρφες μου έρχονταν στο σπίτι, τις πρόσεχα εγώ, κλείδωνα την πόρτα».

Η 17χρονη ανέφερε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της «αμέτρητες φορές», ακόμα και σε καθημερινή βάση, ενώ όπως υποστήριξε δεχόταν απειλές να μην μιλήσει σε κανέναν, ούτε στον πατέρα της, επειδή «θα γινόταν μακελειό», ή «θα πέθαινε ο παππούς και θα φταίω εγώ».

Μετά την καταγγελία του κοριτσιού, ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και της κατάχρησης ανηλίκου. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρνείται τις κατηγορίες.