Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Με κρατούσε αιχμάλωτη και με εξέδιδε για 160 ευρώ»

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Με κρατούσε αιχμάλωτη και με εξέδιδε για 160 ευρώ»

Σοκαριστικά όσα κατέθεσε η 19χρονη στην αστυνομία - «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Σοκαριστική είναι η περιγραφή της 19χρονης για το δράμα που έζησε τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο ισόγειο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, όπου την είχε κλεισμένη ο πρώην αστυνομικός.

Όπως μετέδωσε το STAR, ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης γυναικών με ονόματα και τηλέφωνα κατέθεσε στην αστυνομία η 19χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 39χρονος, όσο και ο πατέρας της που κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ συνελήφθη κι ένα τρίτο άτομο που κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Από τη γνωριμία στα ραντεβού για 160€

Όπως φέρετε να κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία, γνώρισε τον Δ. Μπ. πριν από ενάμιση μήνα περίπου μέσω ενός κοινού γνωστού. Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτική σχέση και μια εβδομάδα μετά από τη γνωριμία τους συγκατοίκησαν στο σπίτι του αστυνομικού στην Ηλιούπολη. Μετά από δύο εβδομάδες του είπε πως θέλει να βρει μια δουλειά, ίσως σε μια καφετερία και τότε εκείνος της αποκάλυψε πως η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής και της πρότεινε να δουλέψει εκεί.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», φέρετε να κατέθεσε το κορίτσι.

«Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Όπως αναφέρει το STAR, η 19χρονη κατονόμασε το site μέσα από το οποίο κλείνονταν τα ραντεβού με τους πελάτες σε ξενοδοχεία και σπίτια στη Γλυφάδα, τον Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Επίσης, αποκάλυψε πως καθημερινά ο αστυνομικός της έκλεινε τρία με τέσσερα ραντεβού και αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και πήγαιναν ραντεβού με πελάτες.

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα, με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160€, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες, οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα, ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και το facebook, καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό, εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της.

Έπαιρνε όλα τα λεφτά που έδιναν οι πελάτες

Αφού κλείνονταν τα ραντεβού ερχόταν στο σπίτι του αστυνομικού με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, το οποίο, σύμφωνα με την 19χρονη, της συστήθηκε ως στρατιωτικός. Ο άνθρωπος αυτός τη μετέφερε στα ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια και την περίμενε απ' έξω μέχρι να τελειώσει για να τη γυρίσει και πάλι στην Ηλιούπολη.

«Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, τα οποία ήταν 160€ την ώρα, και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες», είπε η κοπέλα.

«Με χτυπούσε συνεχώς και με βίαζε»

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε, εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης, με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα», περιέγραψε στους αστυνομικούς η 19χρονη, όπως μετέδωσε το STAR.