Φρίκη στην Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για εμπορία ανθρώπων

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για εμπορία ανθρώπων

Επίσης ταυτοποιήθηκε κι άλλος, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση φρίκης στην Ηλιούπολη, που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 19χρονης από έναν αστυνομικό και τον πατέρα της, που προφυλακίστηκαν. Στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλα άτομα, όπως φαίνεται και από τα όσα γνωστοποίησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, που αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Χειροπέδες σε 32χρονο

Μετά από τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, που κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, ότι την κακοποιούσαν, συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ένα ακόμη άτομο, που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων.