Ο ρασοφόρος με το βιτριόλι εξομολόγησε τον δολοφόνο της Καρολάιν

Ο ρασοφόρος με το βιτριόλι εξομολόγησε τον δολοφόνο της Καρολάιν

Μπορεί να μην φοράει ράσα αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ασκεί τα καθήκοντα του ιερέα

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο είναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς ο αρχιμανδρίτης με το βιτριόλι που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στη Μονή Πετράκη προσπαθεί μέσα στη φυλακή να διατηρήσει την ιδιότητά του. Και μπορεί να μην φοράει ράσα αλλά διατηρεί τα μακριά του μούσια και ίσως να σκέφτεται πως... τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr εξομολόγησε τους συγκρατουμένους του, μεταξύ αυτών και τον 32χρονο τον καθ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στο φρικτό έγκλημα των Γλυκών Νερών.

Θυμίζουμε ότι ο ρασοφόρος με το βιτριόλι μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο αρχιμανδρίτης σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, με σχετική διάταξη της 24ης ανακρίτριας η οποία αναφέρει ότι «επειδή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε κατά την απολογία του ότι πάσχει από μικτή αγχώδη και καταθλιπτική διαταραχή, επειδή η διάγνωση της πνευματικής και ψυχικής κατάστασης του κατηγορουμένου είναι προδήλως αναγκαία για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και προς τούτο απαιτούνται ειδικές γνώσεις της επιστήμης πρέπει να διαταχθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» μετακόμισε από τη ΣΤ’ στο Ψυχιατρείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.