Κλοπή «μαμούθ» σε βίλα στο Ηράκλειο: Αναζητείται η Ρωσίδα που την είχε καταγγείλει

Κλοπή «μαμούθ» σε βίλα στο Ηράκλειο: Αναζητείται η Ρωσίδα που την είχε καταγγείλει

Υποστήριζε ότι της έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο 770.000 ευρώ και 80.000 δολάρια

Πριν από έναν μήνα μια 56χρονη Ρωσίδα είχε καταγγείλει ότι της έκλεψαν πολλά χρήματα από τη βίλα που διέμενε στο Ηράκλειο, αλλά πλέον βρίσκεται στο... κυνήγι της η αστυνομία. Σύμφωνα με τη χήρα ενός Ρώσου μεγιαστάνα είχε γίνει από το χρηματοκιβώτιο κλοπή «μαμούθ» 770.000 ευρώ και 80.000 δολαρίων, αλλά το πείραμα των αρχών έδειξε ότι έλεγε ψέματα.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικοί ζήτησαν το ποσό των 770.000 ευρώ και 80.000 δολάρια από την Τράπεζα της Ελλάδος για να διαπιστώσουν και να αποδείξουν ότι τέτοιο μεγάλο ποσό δεν χωράει μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Όλο αυτό το διάστημα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσαν την υπόθεση και προσπαθούσαν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο εισέβαλλαν οι δράστες. Δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, δεν βρέθηκε τίποτα από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει ο οικισμός. Επίσης σάρωσαν το σπίτι για αποτυπώματα και γενετικό υλικό χωρίς αποτέλεσμα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της για ψευδή κατάθεση. Η γυναίκα ωστόσο είναι εκτός Κρήτης και αναμένεται να κληθεί για δώσει εξηγήσεις.