Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας

Δημήτρης Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας

Σε καμία ερώτηση της ανακρίτριας δεν απάντησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έκανε λόγο ηια προκατειλημμένη στάση καθώς δεν έκανε δεκτό κανένα αίτημα του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, όπως ανέφερε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας,  παρέδωσε το υπόμνημα του ενώ ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση. «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη στιγμή, ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

Στο ερώτημα  γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».