Σοκάρει η περιγραφής της 17χρονης για τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 56χρονου που την εξέδιδε

Σοκάρει η περιγραφής της 17χρονης για τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 56χρονου που την εξέδιδε

«Πήγα στο ξενοδοχείο στο Παγκράτι για να κάνω το πρώτο ερωτικό ραντεβού διάρκειας μιάμισης ώρας...»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί, στα χέρια ενός 56χρονου άνδρα που την εξέδιδε, περιέγραψε στους αστυνομικούς.

«EVA: Μια πραγματική κούκλα από Ρουμανία, με υπέροχο σώμα και κουκλίστικο πρόσωπο...» σε ηλικία «22 ετών» έγραφε η ρόζ αγγελία που είχαν φτιάξει για την 17χρονη κοπέλα.

Από πίσω κρυβόταν ένα κύκλωμα που ήθελε να την εκμεταλλευτεί και είχε αρχίσει να στήνει καλά το σκηνικό.

Όσα είπε η 17χρονη στους αστυνομικούς

«Η Σ…. δούλευε σε γραφείο ερωτικών ραντεβού και ο Τ…. ήταν το αγόρι της και ο οδηγός της. Μου μιλούσαν όλοι τους για το πόσο καλά είναι τα λεφτά αλλά και οι συνθήκες εργασίας και άρχισα να το σκέφτομαι πιο έντονα» είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Η 17χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε φύγει από τη δομή φιλοξενίας, όπου έμενε μετά από εισαγγελική εντολή. Είχε γνωρίσει έναν 56χρονο, τον οποίο έβλεπε σαν πατέρα της, όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια. Την γνώρισε σε έναν Δημήτρη ο οποίος έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού.

«Ήρθε ένας άνδρας, Έλληνας, ηλικίας περίπου 50 χρόνων και μου συστήθηκε ως «Δημήτρης». Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν μου είπε αν είναι ο ιδιοκτήτης του γραφείου αλλά ο τρόπος που μιλούσε, έδειχνε σαν να είναι το αφεντικό. Ξεκίνησε να μου λέει ότι είμαι ομορφούλα και ότι θα βγάλω πολλά λεφτά» είπε στους αστυνομικούς η κοπέλα.

Το ξύλο και οι απειλές από τον 56χρονο

Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε αμέσως μετά την φωτογράφιση. Η 17χρονη είχε πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού και απειλών ακόμα και με όπλο από τον 56χρονο σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς.

«Πήγα στο ξενοδοχείο στο Παγκράτι για να κάνω το πρώτο ερωτικό ραντεβού διάρκειας μιάμισης ώρας από το οποίο πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού ένιωθα πολύ άσχημα ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον Η….» είπε η κοπέλα.

Η εξαφάνιση της είχε δηλωθεί από τις 3 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αστυνομικοί του Τμήματος Εκμετάλλευσης Εμπορίας Ανθρώπων παρουσιάστηκαν σαν πελάτες στο γραφείο. Όταν την έφερε στο ραντεβού ο 56χρονος του πέρασαν χειροπέδες και αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.