Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια

«Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη στη συνέντευξη της στο μίλησε στο περιοδικό Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο, το οποίο επανακυκλοφορεί μετά από δέκα χρόνια. Αποσπάσματα διαβάστηκαν στην εκπομπή Πρωινό και τα όσα λέει προκάλεσαν αίσθηση.

Η Ιωάννα Τούνη συγκλόνισε με τα όσα είπε για τον πατέρα της. «Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο! Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν έχουν αναγνωριστεί» εξομολογείται.

Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν έχει δει ποτέ ερωτικά μια γυναίκα, λέει: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έχω κάνει σχέση. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Θα μπορούσα να ερωτευτώ μια γυναίκα κι έναν άντρα γι’ αυτό που είναι και όχι για το φύλο τους».