Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δειλός ο δολοφόνος της Καρολάιν» λέει ο πατέρας της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δειλός ο δολοφόνος της Καρολάιν» λέει ο πατέρας της

«Περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» είπε ζητώντας ισόβια για τον δράστη

Την πικρία του όχι μόνο για τον χαμό της αγαπημένης του κόρης Καρολάιν, αλλά και για την δειλία -όπως είπε- του δράστη συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξέφρασε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στο Μega για την εγγονή του Λυδία, την ανατροφή της οποίας πλέον έχει αναλάβει ο ίδιος με τη σύζυγό του Σούζαν στην Αλόννησο, ενώ απάντησε και στις υπόνοιες για εμπλοκή του δολοφόνου της κόρης του σε παράνομες δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, ζητά απονομή δικαιοσύνης με την καταδίκη σε ισόβια του γαμπρού του για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας για την μικρή Λυδία, είπε ότι «το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω, είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι, ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Σχετικά με τις υπόνοιες, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζει, ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε, σίγουρα θα το ανέφερε. «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι, θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω, ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε, ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε, ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε.