Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα»

Τι είπε ο συζυγοκτόνος για τι συναισθηματική του κατάσταση, για τις φήμες για τρίτο πρόσωπο και την κόρη του

Μετανιωμένος δηλώνει για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στην μεζονέτα που ζούσαν στα Γλυκά Νερά, δηλώνει ο καθ' ομολογία δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και τονίζει ότι θα δώσει απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο Mega μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος, επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του, ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο. Υποστηρίζε δε, ότι αγαπούσε την Καρολάιν και πως αν γύριζε το χρόνο πίσω, δεν θα της στερούσε τη ζωή. «Μετανιώνω κάθε λεπτό γι' αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση» είπε.

Ο κατηγορούμενος επιμένει πως η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του. Υποστηρίζει και σε συζητήσεις μέσα στη φυλακή, ότι έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του και ότι μετά το έγκλημα θόλωσε και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά. Παράλληλα, προσπαθεί να βάλει τέλος στη φημολογία για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση του με την Καρολάιν και όπως λέει, είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά, με την κόρη του να είναι -όπως τονίζει- η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής του.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» είπε μιλώντας στο Mega.

Όσον αφορά στην ανάθεση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας στη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, έσπευσε να δηλώσει ανακουφισμένος. Είναι πεπεισμένος ωστόσο, πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές του εγκλήματος και όλοι μαζί οι στενοί συγγενείς θα συνεργαστούν, ώστε το παιδί να μεγαλώσει σωστά.

Ακόμα αναφέρθηκε σε ζητήματα και πληροφορίες οικονομικής φύσεως, που σχολιάστηκαν το τελευταίο διάστημα. Επιμένει πως πλήρωσε εκείνος τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του και τονίζει, πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσοι και οι γονείς της Καρολάιν, τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν. «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου, αλλά και οι δικοί μου, συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» προσθέτει ο συζυγοκτόνος.

Μέσα στη φυλακή ο 33χρονος συνεχίζει να περνάει τον περισσότερο χρόνο με πρώην σωφρονιστικό, που όπως φαίνεται κέρδισε από τη πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του. Ήταν εκείνος που του έδωσε τις πρώτες συμβουλές για τη ζωή στον Κορυδαλλό και τους κινδύνους που πρέπει να προσέχει.