Χανιά: Στον ανακριτή ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του

Χανιά: Στον ανακριτή ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενό του

Είχε συμπληρώσει 13 χρόνια φυλάκισης

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα ο κρατούμενος που σκότωσε μετά από μαχαιριά στην καρδιά συγκρατούμενό του στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που σκότωσε και τον Νίκος Σεργιανόπουλο.

Ο ανακριτής θα αποδώσει τις νέες κατηγορίες ενώ ο δράστης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

O 43χρονος κρατούμενος συνελήφθη μετά τον θάνατο συγκρατούμενού του τον οποίο φέρεται να μαχαίρωσε στην καρδιά, με αυτοσχέδιο σουβλί όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Ο ίδιος άνθρωπος, με καταγωγή από την Γεωργία, είχε δολοφονήσει το 2008 το Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα στο σπίτι του καταφέροντάς του 21 μαχαιριές.

 Ο 43χρόνος είχε γυρίσει πρόσφατα στη φυλακή απο τη δέκατη άδειά του. Είχε συμπληρώσει 13 χρόνια φυλάκισης ενώ σε δύο χρόνια αναμενόταν η αποφυλάκισή του.

Η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Αγιάς με τον θανάσιμο τραυματισμό του κρατουμένου, ξεκίνησε το Σάββατο μετά από καβγά που είχαν οι δύο άντρες.

Ο δράστης μετά από έντονο διαπληκτισμό, έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του κρατουμένου.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον κρατούμενο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων.

Ο κρατούμενος, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Γεωργία, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο κατάστημα κράτησης έφτασε αργά το απόγευμα της Κυριακής και η ΕΚΑΜ Κρήτης η οποία ερεύνησε τους χώρους και τα κελιά και συνέλαβε τον 43χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και φέρεται να ομολόγησε.