«Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ, έψαχνε σπίτι στο κέντρο» – Νέες αποκαλύψεις από την δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας

«Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ, έψαχνε σπίτι στο κέντρο» – Νέες αποκαλύψεις από την δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας

«Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 20χρονη Καρολάιν και τις προσπάθειες που φέρεται να έκανε για να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, έψαχνε η 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κ. Μάρκου.

Η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.