Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά – Πώς περιέγραψε τον φόνο ο 33χρονος πιλότος

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά – Πώς περιέγραψε τον φόνο ο 33χρονος πιλότος

«Η σύζυγος μου είχε τελείως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου»

Λεπτομέρειες  για την φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν έδωσε στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος. Έτσι προέκυψαν νέα στοιχεία για τα επίμαχα πέντε λεπτά του πνιγμού της άτυχης νεαρής μητέρας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όταν ο ανακριτής ρώτησε τον 33χρονο πιλότο, πού βρίσκονταν τα χέρια της Καρολάιν όσο εκείνος την πίεζε στο μαξιλάρι, ο πιλότος απάντησε:

«Τα χέρια της έχουν πλήρη κίνηση. Η σύζυγός μου κατά τη διάρκεια που εξελίσσεται το περιστατικό, ήταν σκεπασμένη μέχρι τον λαιμό και τα χέρια της κάνουν όση κίνηση της επιτρέπει το σεντόνι προσπαθώντας να κατευθύνει προς το μέρος μου τα χέρια της για να απελευθερωθεί». 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν τοποθέτησε τα χέρια του στο στόμα της συζύγου του, ο συζυγοκτόνος απάντησε:

«Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή στην αρχή του περιστατικού ο πήχης του χεριού μου βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίεσα παρατεταμένα με τα χέρια μου το στόμα της συζύγου μου». 

Κατά την διάρκεια των ερωτήσεων ο 33χρονος πιλότος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Ενώ την είχε ακινητοποιήσει και την έπνιγε, πίστεψε στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ότι εκείνη λιποθύμησε. Προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του αλλά ξέχασε να σβήσει από το κινητό της Καρολάιν την τελευταία φωτογραφία που αποθήκευσε η κοπέλα στο κινητό της.

Μάλιστα ρωτήθηκε από τον ανακριτή πώς εξηγεί το γεγονός ότι στις 12:23 υπήρχε screenshot στο κινητό της συζύγου του από την κάμερα του σαλονιού που έδειχνε τον 32χρονο και το παιδί στον καναπέ, αυτός απάντησε:

«Θεωρώ πως αυτό το screenshot δείχνει ότι περίπου δύο ώρες αφότου είχε λάβει χώρα το περιστατικό με το μωρό στον καναπέ, εκείνη εξακολουθούσε να μη θέλει στην κρεβατοκάμαρα ούτε εμένα ούτε το παιδί».

Οι σχέσεις της Καρολάιν με τους γονείς του πιλότου

Στην ερώτηση του ανακριτή για το αν οι γονείς του κρατούσαν ποτέ το παιδί, εκείνος απάντησε:

«Το παιδί δεν το είχαμε αφήσει ποτέ σε κάποιο τρίτο άτομο να το φροντίσει ενώ ακόμα και στο ταξίδι που είχαμε πάει στο Ντουμπάι το είχαμε πάρει μαζί. Η σύζυγος μου είχε τελείως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου χωρίς ποτέ να έχει λάβει χώρα κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό».